Rukapalvelu ONLINE

Arctic Zone Apartments sijaitsee monipuolisten tapahtumien ytimessä aivan Rukan kylässä. Kaksikerroksiset huoneistot sopivat hienosti yrityskäyttöön ja ystävien vauhdikkaaseen vapaa-aikaan. Tilat ovat remontoitu keväällä 2020.

Huoneistojen alakerrassa palvelee ruoka- ja juomatarjonnallaan tunturin legendaarisin menomesta Restaurant Zone sekä elämystarjonnastaan tunnettu Tailored Adventures Rukapalvelu, josta voit helposti varata lähdön luontoseikkailuun.

Rauhallista perhemajoitusta hyvällä sijainnilla hakeville sopivat Rukariutan huoneistot vain 700 metrin päässä Rukan kylän keskustasta.

Klikkaamalla huoneiston nimeä saat tarkemman kuvauksen majoituksesta ja pääset tekemään varauksen.

Rukariutta Standard huoneisto

Rukariutta Standard huoneisto

60 m2 huoneistoissa on 2 mh (molemmissa mh:ssa 2 erillista vuodetta, olohuoneessa lisävuodemahdollisuus 2 hlölle), sauna, wc, parveke, pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä hyvin varusteltu keittiö. Hinnat sisältävät liinavaatteet ja loppusiivouksen.
Zone Apartments 8+2 henkilölle

Zone Apartments 8+2 henkilölle

Huoneiston yläkerrassa on neljä kahden hengen makuuhuonetta ja alakerrassa oleskelutila, keittiönurkkaus, sauna ja lasitettu parveke. Vuoteita 8+2, 2 erillistä wc:tä ja 2 suihkua. Hinnat sis. liinavaatteet ja loppusiivouksen.
Hotel Arctic Zone Standard 4 hlö

Hotel Arctic Zone Standard 4 hlö

Huoneessa on kaksi 90 cm leveää vuodetta ja levitettävä vuodesohva (140cm leveä vuode). Huoneessa on kylpyhuone ja lasitettu parveke. Hinnat sisältävät aamupalan, liinavaatteet ja loppusiivouksen. Loistava sijainti Rukan Kylän ydinkeskustassa.
Hotel Arctic Zone Superior Sauna 6 hlö

Hotel Arctic Zone Superior Sauna 6 hlö

Huoneessa on neljä 90 cm leveää vuodetta ja levitettävä vuodesohva (140cm leveä vuode). Huoneessa on oma sauna ja kylpyhuone. Hinnat sisältävät kevyen aamupalan, liinavaatteet ja loppusiivouksen.