Rukapalvelu ONLINE

Monipuolisten tapahtumien ytimessä, Rukan keskusaukiolla sijaitsevat Safaritalon viisi korkeatasoista huoneistoa. Kaksikerroksiset huoneistot sopivat niin yrityskäyttöön kuin ystävien vauhdikkaaseen vapaa-aikaan. Huoneistojen alakerrassa on Ravintola Zone. Viereisessä rakennuksessa toimii ohjelmapalveluyritys Rukapalvelu Oy.

Rauhallista majoitusta hyvällä sijainnilla hakeville sopivat Rukariutan 60 m2 huoneistot vain kilometrin päässä Rukan hiihtokeskuksesta.

Klikkaamalla huoneiston nimeä saat tarkemman kuvauksen huoneistosta ja pääset tekemään varausta. Samalla voit varata myös ohjelmapalveluita.

Rukariutta Oy:n huoneisto

Rukariutta Oy:n huoneisto

60 m2 huoneistoissa on 2 mh (molemmissa mh:ssa 2 erillista vuodetta, olohuoneessa lisävuodemahdollisuus 4 hlölle), sauna, wc, parveke, pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä hyvin varusteltu keittiö. Hinnat sisältävät liinavaatteet ja loppusiivouksen.
Safaritalon huoneisto 8+2 henkilölle

Safaritalon huoneisto 8+2 henkilölle

Huoneiston yläkerrassa on neljä kahden hengen makuuhuonetta ja alakerrassa oleskelutila, keittiönurkkaus, hetivalmis sauna ja lasitettu parveke. Vuoteita 8+2, 2 erillistä wc:tä ja 2 suihkua. Hinnat sis. liinavaatteet pedattuna ja loppusiivouksen.
Hotel Arctic Zone 4 hlön huone

Hotel Arctic Zone 4 hlön huone

Huoneessa on kaksi 90 cm leveää vuodetta ja levitettävä vuodesohva (140cm leveä vuode). Huoneessa on kylpyhuone ja lasitettu parveke. Hinnat sisältävät aamupalan, liinavaatteet ja loppusiivouksen. Loistava sijainti Rukan Kylän ydinkeskustassa.
Hotel Arctic Zone 6 hlön huone

Hotel Arctic Zone 6 hlön huone

Huoneessa on neljä 90 cm leveää vuodetta ja levitettävä vuodesohva (140cm leveä vuode). Huoneessa on oma sauna ja kylpyhuone. Hinnat sisältävät kevyen aamupalan, liinavaatteet ja loppusiivouksen.